VIER DE ZOMER MET I HEART WINES PINOT GRIGIO EN ROSÉ

Het merk I Heart Wines viert in 2021 zijn 10e verjaardag. I Heart Wines, opgericht in 2011, noteerde in 2020 een spectaculaire verkoopgroei van 43% naar 31 miljoen flessen wereldwijd. Alleen al op de thuismarkt, het Verenigd Koninkrijk, werden 23 miljoen flessen verkocht. In het Verenigd Koninkrijk is I Heart Wines nu een van de allergrootste wijnmerken. Ook in Nederland is de populariteit van het merk sinds de lancering sterk gegroeid en zijn de verkopen in een jaar tijd verdubbeld.
 
Robin Copestick, medeoprichter van het merk: “Het was vanaf het begin af aan onze droom om een merk van en voor consumenten te creëren. Zo kwamen we op het idee om een wijnportfolio op te zetten dat gebaseerd is op de voorkeuren van consumenten qua druivenras en herkomst, variërend van Pinot Grigio tot Champagne en Prosecco. Ook vandaag denkt I Heart Wines altijd aan de consument die ongecompliceerd plezier wil voor een redelijke prijs. Dat uitgangspunt is het hart van ons merk. Ons doel: een prettige drinkervaring geven met een jong, fris design, zonder de consument te overweldigen.”
 
De missie van I Heart is om een kwalitatief goede wijn te maken die altijd en overal te drinken is en bij iedereen in de smaak valt. “Wijn is fun en dankzij het opvallende design zijn de flessen niet te missen in het schap. I Heart wijn drink je met je hartsvriendinnen, want goede vriendschappen moeten gevierd worden!” aldus Arjan van Brussel, Country Manager van I Heart Wines Nederland”.
 
I Heart Pinot Grigio is een lichte, toegankelijke wijn met fijne aroma’s van citrusvruchten en perziken. Deze frisse wijn met het herkenbare hartje op het etiket doet het goed bij kip- en visgerechten, salades en pasta’s. Zo’n koud, fris glas Pinot Grigio en warme zomerdagen gaan hand in hand. Liever nog frisser? Voeg een scheutje sodawater toe en een schijfje limoen. Laat de zomer maar komen! I Heart Pinot Grigio bevat 11,5% alcohol en kost € 4,99 (consumenten adviesprijs).
 
Wijnweetje over Pinot Grigio
De druif heeft een ‘grijzig’ tintje, vandaar de naam. Pinot Gris is het witte broertje van de blauwe Pinot Noir. De kleur van de druiven varieert van grijzig (‘gris’) blauwpaars tot rozebruin. Soms komen die verschillende tinten samen voor in één tros. Op z’n Italiaans is het Pinot Grigio en in het Frans Pinot Gris.
 
I Heart Rosé is een frisse, fruitige rosé, die sappig en aangenaam droog is. Je proeft hints van licht rood fruit zoals zoals aardbeien, rode bessen en kersen. Deze verleidelijke en zonnige Rosé is culinair breed inzetbaar en (gekoeld!) heerlijk bij de borrel, picknick, BBQ en salades zoals een salade Niçoise. I Heart Rosé bevat 11,5% alcohol en kost €4,99 (consumenten adviesprijs).
 
Wijnweetje over Rosé
Wist je dat Rosé gemaakt wordt zoals witte wijn, maar dan van blauwe druiven? De kleur blijft zo licht omdat de druiventrossen al snel geperst worden en daardoor niet zoveel kleur aan de wijn afgeven.
 
I Heart Pinot Grigio en Rosé zijn betaalbare kwaliteitswijnen, ideaal om mee te proosten op de zomer!
 
Assortiment I Heart Wines
I Heart Wines haalt zijn wijnen uit de beste wijnregio’s van de wereld en produceert naast de Pinot Grigio en Rosé bijvoorbeeld ook een Merlot, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cava en Prosecco. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij Jumbo, Deen, Spar, Hoogvliet, Poiesz, Boons markt, MCD en Jan Linders.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK