Wijn aan Zee Nieuws mei 2020

Moederdagactie: Fles heerlijke bubbels inclusief wijnkoeler!

Prachtige bronskleurige wijnkoeler inclusief een heerlijke fles bubbels (met of zonder alcohol). Geschikt voor bij het ontbijt, de lunch, de borrel of het diner. Tot en met 10 mei slechts € 15. Het pakket wordt feestelijk verpakt en op moederdag (gekoeld) afgeleverd (in Zandvoort eo).

Te bestellen via onze website. Liever een ander feestelijk wijnpakket? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies via 06-25425318 of wijnaanzee@gansnerlotte.nl. Voor ieder budget! 

 

Calusari, de ideale huiswijn

Calusari is wijn van het Roemeens wijnhuis Cramele Recas. Roemenië is een land met een lange historie. De legende gaat dat de wijngod Bacchus zijn jeugd hier heeft doorgebracht. De wijnindustrie kreeg in de 21e eeuw een nieuwe impuls door het herplanten van de 600 ha wijngaarden met de beste kwaliteit wijnstokken van internationale druivenrassen. De vinificatie ruimtes zijn modern en efficiënt en het team van wijnmakers staat onder leiding van de Australische Hartley Smithers en de Spaanse Nora Iriate. Hierdoor worden de wijnen van Cramele Recas wereldwijd geroemd om de  uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Recaș, ligt in de Banat streek in Roemenië. Calusari is verkrijgbaar als witte wijn van chardonnay, sauvignon blanc of pinot grigio, als pinot grigio rosé of als rode wijn van merlot of pinot noir. De wijnen zijn €5,50 per fles. Bij afname van een doos (6 flessen, dezelfde of een mix) betaal je nu €30,00 (€5 per fles). Calusari is te bestellen via wijnaanzee.net en wordt in Zandvoort e.o. gratis aan huis geleverd. 

 

Lockdown actieweken: wijn voor een prikkie betalen met een tikkie

Sinds de intelligente lockdown eind maart bieden wij elke week een mooie wijn aan voor een prikkie. Wij leveren deze veilig op afstand af en u betaalt via een tikkie. Veilig en makkelijk! Elke week één of twee mooie wijnen uit ons assortiment.

Deze week bieden wij twee wijnen uit Veneto (Italië) aan van het huis Torre del Falasco. De witte Soave van de Garganega druif (€5,95) en de rode Valpolicella gemaakt van de druivenrassen corvina, molinara en rondinella (€8,10).
Deze week samen voor €11,50. Te bestellen via 06-25425318 of www.wijnaanzee.net.

Bekijk onze wekelijkse aanbiedingen via Facebook en Instagram

 

Wijn aan Zee bestellijst

Vraag onze bestellijst aan via mail wijnaanzee@gansnerlotte.nl en geef online aan welke wijnen je wilt ontvangen. Wij leveren de bestelde wijnen veilig bij jou thuis af. In en om Zandvoort wordt gratis aan huis bezorgd. Veilig, makkelijk en voordelig!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »