Welke wijn hoort bij welk wildgerecht? De wijnkenners van Wijnbar Viqh adviseren u bij deze!
Fazant gebakken in vet of spek er om heen om het vlees mals te houden.
Villa Angela, pecorino, Marken, Italië (wit) • Vuurberg, blend chenin blanc semillon viognier, Stellenbosch, Zuid Afrika (wit)
Hert gebakken met zout en peper
Piancornello, sangiovese, Rosso di Montalcino, Toscane Italië • Chateau de la Riviére, merlot
cabernet sauvignon, Fronsac, bordeaux
Wildzwijn nek gestoofd
Domaine de l’Espigouette, syrah-grenache, Rhône, Frankrijk • Corsini, Barolo, nebiolo, Piemonte, Italië
Eend gebakken met sinaasappel of cranberry of appel •
Karakter, cabernet sauvignon, Dealu Mare, Roemenië • Roger Belland, pinot noir, Santenay, Bourgogne, Frankrijk
Haas gebakken met zout en peper
Montevelho, Tricadeira, Alentejano, Portugal – Zolo, Malbec, Mendoza, Argentinië