Wild & Wijn tips van Wijnbar Viqh

Welke wijn hoort bij welk wildgerecht? De wijnkenners van Wijnbar Viqh adviseren u bij deze!

Fazant gebakken in vet of spek er om heen om het vlees mals te houden.

Villa Angela, pecorino, Marken, Italië (wit) • Vuurberg, blend chenin blanc semillon viognier, Stellenbosch, Zuid Afrika (wit)

Hert gebakken met zout en peper

Piancornello, sangiovese, Rosso di Montalcino, Toscane Italië • Chateau de la Riviére, merlot
cabernet sauvignon, Fronsac, bordeaux

Wildzwijn nek gestoofd

Domaine de l’Espigouette, syrah-grenache, Rhône, Frankrijk • Corsini, Barolo, nebiolo, Piemonte, Italië

Eend gebakken met sinaasappel of cranberry of appel •

Karakter, cabernet sauvignon, Dealu Mare, Roemenië • Roger Belland, pinot noir, Santenay, Bourgogne, Frankrijk

Haas gebakken met zout en peper
Montevelho, Tricadeira, Alentejano, Portugal – Zolo, Malbec, Mendoza, Argentinië

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK