IDFA IS BEGONNEN!

De 34ste editie van het festival vindt weer fysiek plaats met films en talks in de filmzalen, immersieve en interactieve installaties door de hele stad en een uitgebreid professionalsprogramma.

 

IDFA Hits: spraakmakende festivalfilms in Carré

IDFA Hits is een bijzonder programma in Koninklijk Theater Carré met spraakmakende festivalfilms die je absoluut niet mag missen: Jagged, Judges Under Pressure, Rebellion, The Treasures of Crimea en Hallelujah: Leonard Cohen, a Journey, a Song. Bij een aantal films uit het IDFA Hits programma zit ook een verdiepend nagesprek.

 

IDFA Extended

Amsterdam blijft het hart van het festival, met films, installaties, nagesprekken en andere events overal in de stad. Met IDFA Extended richten we de blik ook buiten de hoofdstad. Uit het complete programma zijn vijf bijzondere films geselecteerd die tijdens het festival in 30 filmtheaters door heel het land te zien zijn. Kaarten hiervoor zijn te koop bij de filmtheaters. De films die zullen worden vertoond zijn: Bigger than us, Cow, Four journeys, Mr. Bachmann and His Class, Turn Your Body to the Sun.

 

Live from Tuschinski: vanuit huis of het theater

Thuisblijven en toch de beste documentaires van 2021 zien? Ook dit jaar biedt IDFA een unieke festivalervaring vanuit je eigen huiskamer. Iedere avond rond 20.30 uur kun je via idfa.nl vanuit de mooiste bioscoop ter wereld, Pathé Tuschinski, live een bijzondere documentairefilm zien, inclusief nagesprek met filmmakers en speciale gasten.

 

Kijk voor het hele programma op WWW.IDFA.NL

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK