Jongeren gezocht voor internationaal filmproject ‘Re-BOOT creates’

Talentvolle jongeren kunnen zich opgeven voor de selectiedag van ‘Re-BOOT creates’ van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer op zondag 7 juni aanstaande vanaf 12:00 uur in Het Cultuurgebouw.

 

Re-BOOT creates is een internationaal samenwerkingsproject waarbij jongeren in zowel Hoofddorp als Atlanta gelijktijdig en online met elkaar in een creatieve maakplaats aan de slag gaan met het maken van een eigen film. Jongeren zijn in deze film de regisseur én de speler. Voorgaande jaren was het eindresultaat de theatervoorstelling Bootcamp, dit jaar vanwege de coronacrisis een film. Hiervoor zoekt Dé JeugdTheaterSchool jongeren die acteren, muziek maken en/of dansen.

Tijdens de selectiedag krijgen jongeren in diverse workshops de kans om te proeven aan dans, theater en muziek. Aan het einde van de dag presenteren ze hun skills aan de selectiecommissie. Iedereen mag meedoen en alle vormen van talent zijn welkom. Dé JeugdTheaterSchool organiseert deze dag geheel volgens protocol van het RIVM. Inschrijven kan door een mail te sturen aan bootcamp@duycker.nl.

 

Eenmaal geselecteerd worden de jongeren onder begeleiding van bevlogen docenten klaargestoomd voor een interdisciplinaire film-première. Alles, van de regie tot de muziek, wordt door de Re-BOOTers zelf bedacht en uitgevoerd. Van 2 t/m 18 juli 2020 wordt er in zowel Nederland als in Amerika gewerkt aan filmscenes voor het eindresultaat, de internationale wereldpremière van de film Re-BOOT creates!

 

Re-BOOT creates is een samenwerking tussen De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer van Pier K en het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Meer informatie is te vinden op www.pierk-k.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »