SCHUUR DEZE ZOMER

10 t/m 12 augustus en 24 t/m 26 augustus

LOADING DOCK CINEMA

Films in de openlucht!

Op zes zwoele zomeravonden kun je buiten, recht voor de deur van de Schuur films kijken in de openlucht. Onder de noemer Loading Dock Cinema presenteert de Schuur een uiteenlopend programma vol met prikkelende films, geprogrammeerd met bevriende organisaties als Triple ThreaT, IN-EDIT, Patronaat en Nieuwe Vide.

 

Donderdag 8 september

SCHUUR MAGAZINE LIVE

In deze talkshow vanaf het tijdelijke buitenpodium nemen de programmeurs van de Schuur je mee in een vooruitblik op het programma van de komende maanden. Naast gesprekken met makers, zijn er mini-previews en worden er actuele en maatschappelijke thema’s aangesneden. Bij Schuur Magazine Live ben je als eerste op de hoogte van het programma.

 

Vrijdag 9 september

LOADING DOCK SESSIONS

In de Loading Dock Sessions stellen Mike van Wetten en Nita Kersten vernieuwende muzikanten, spoken word artiesten en storytellers uit het land en eigen stad Haarlem voor aan het publiek. In een funky avondshow, deels buiten en deels in de laad en losruimte van de Schuur, worden nationale en lokale artiesten aan elkaar gekoppeld en ontstaat er een eclectische mix van verschillende disciplines en onverwachte samenwerkingen.

 

Zaterdag 10 september

OPEN PODIUM HAARLEM MET FILM, THEATER, DANS EN WOORDKUNST

Na een succesvolle eerste editie in 2021 slaan Stadsschouwburg Haarlem, de Schuur, Philharmonie Haarlem en Patronaat op zaterdag 10 september opnieuw de handen ineen met curatoren, programmeurs én talent uit de stad en regio voor Open Podium Haarlem 2022! In de Schuur is er tijdens het open Podium in het bijzonder ruimte voor film, theater, dans en woordkunst.

 

Zondag 11 september

KOKEN MET AMBA (5+)

Deze smakelijke, muzikale voorstelling vertelt aan de hand van de Surinaamse keuken, de familiegeschiedenis van de tienjarige Amba. Begeleid door swingende liedjes volgen we het spoor terug in de tijd: van Holland via Suriname naar West-Afrika. Amba’s oma maakt live Surinaamse traktaties, ook voor jou! Deze voorstelling  maakt onderdeel uit van de feestelijke familiedag op zondag 11 september waarmee de Schuur het nieuwe theaterseizoen opent.

 

Foto: Koken met Amba © Anne Harbers

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK