Expositie kunstatelier ‘Beat the Boxes’ in Hoofddorp

RIBW K/AM (locatie Floriande) en cultuurcentrum C. hebben de handen ineen geslagen met project ‘Beat the Boxes’. Met dit project is een cultureel aanbod ontwikkeld voor inwoners van de gemeente Haarlemmermeer voor wie het lastiger is om aan te sluiten bij het reguliere aanbod van cultuurcentrum C.

 

Vrijdag 7 juli 2023 om 14.30 uur is de feestelijke opening van deze kunstexpositie. RIBW K/AM en C. zijn trots dat dit project is gerealiseerd. Met ‘Beat the boxes’ is er nu ook een mooi cultureel programma voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

 

Talenten erkend

‘Beat the Boxes’ zorgt ervoor dat  deelnemers aan dit project meer sociale contacten hebben, hun talenten worden erkend en dat zij zich persoonlijk verder kunnen ontwikkelen. De deelnemer leert iets nieuws, verrast zichzelf en reflecteert op zijn of haar eigen leven. Het doel is dat dat de deelnemers zich na afloop sterker voelen en met meer vertrouwen deelnemen aan de samenleving.  Ook hopen we dat zij zich hierdoor misschien eerder aanmelden voor het reguliere aanbod bij cultuurcentrum C.

Vriendschap en verbinding

Afgelopen jaar hebben de verschillende deelnemers wekelijks gewerkt met thema’s als ‘dromen’, ‘mijn verhaal’ en ‘vriendschap & verbinding’. Ook kunstvormen zoals keramiek, tekenen, schilderen en theater zijn aan bod gekomen. Deelnemers hebben allerlei verschillende materialen en technieken gebruikt om de gekozen thema’s op een creatieve manier uit te werken. Zij hebben prachtige, kunstzinnige werkstukken gemaakt die zij nu graag aan het publiek laten zien. 

 

Welkom

Iedereen is van harte welkom bij de feestelijke opening van de expositie op vrijdag 7 juli om 14:30 uur in de bibliotheek van Floriande, Baron de Coubertinlaan 4 in Hoofddorp. Bent u die middag niet in de gelegenheid? De kunstwerken zijn nog te bezichtigen t/m 13 juli. De kunstenaars van Beat the Boxes kijken uit naar uw komst!

 

Beat the Boxes is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit de regeling ‘Coronaherstel Jong en Oud in Haarlemmermeer’ van Gemeente Haarlemmermeer.

 

Meer informatie via de website

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK