Kindertheater Toverknol weer open!

Dinsdagvond, 17 december heeft het kabinet besloten dat theaters weer publiek kunnen ontvangen! Natuurlijk met alle ‘normale’ Corona-maatregelen, verplichte reservering en met maximaal 30 bezoekers per voorstelling.

 

 

Zaterdag, 21 november starten we met onze hilarische Sinterklaasvoorstellingen in onze Amsterdamse, Haarlemse en Utrechtse kindertheaters! Deze voorstellingen spelen t/m zondag, 6 december en in deze periode hebben we elke woensdag, zaterdag en zondag extra voorstellingen om 16.15 uur!

 

Ben je op zoek naar leuke cadeautjes voor in de schoen? Of voor in de zak? Kom dan eens kijken in onze Toverknolwinkel (Amsterdamseweg 79, Amsterdam) of bestel via onze webshop op www.toverknolwinkel.nl

 

Ook dit jaar organiseren we het Toverknol theater winterkamp! En opnieuw in onze Toverknolwinkel (Amstelveenseweg 79 in Amsterdam).

 

In Amsterdam: Pakjesavond

Guusje kan niet wachten tot het pakjesavond is! Plotseling ziet ze een vreemd pakje met de mededeling dat pakjesavond in gevaar is! Samen met Sam, de vreemde politieman, probeert Guusje pakjesavond te redden! 

Een leuke, dwaze voorstelling die je helemaal in de sfeer van Sinterklaas brengt en waarbij je kan meezingen -en dansen.

 

In Haarlem: Kom van dat dak af!

Veere kijkt uit naar op Sinterklaasavond, maar er is een groot probleem! Sinterklaas zit op het dak en met zijn baard vast in een antenne… 

Sinterklaas vraagt Veere om hem te helpen los te komen. Veere belt Jan, de brandweerman op om Sinterklaas te helpen redden. Maar kan deze klunzige brandweerman dit wel? Of moet Veere het toch zelf doen…?

Een typische, Toverknolse Sinterklaasvoorstelling waarin je kan dansen en meezingen met (on)bekende Sinterklaasliedjes.

 

In Utrecht: Ik wil hulppiet worden

Polleke en Nolleke hebben zoals alle kinderen een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas. Maar ze hebben een bijzondere wens! Boven aan hun verlanglijstje staat: ik wil hulppiet worden!

Helaas kan je natuurlijk niet zo maar hulppiet worden… Van Sinterklaas moeten ze daarom eerst vijf opdrachten tot een goed einde brengen. Kunnen Polleke en Nolleke samen hun grootste wens in vervulling laten gaan?

 

Toverknol Theater Winterkamp

Ook deze kerstvakantie organiseren we het Toverknol theater winterkamp in onze Toverknolwinkel; Amstelveenseweg 79 in Amsterdam.

Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en we organiseren leuke, theatrale activiteiten in en buiten de Toverknolwinkel. Spelenderwijs ontdek je de magische wereld van theater en beleeft samen met andere kinderen de leukste avonturen op:

  • zaterdag, 19 december
  • zondag, 20 december
  • maandag, 21 december
  • dinsdag, 22 december
  • woensdag, 23 december
  • maandag, 28 december
  • dinsdag, 29 december
  • woensdag, 30 december

Ben je creatief en fantasievol? Geef je nu al op want we verwachten dat de beschikbare plaatsen snel weg zijn! We organiseren onze theaterkampen volgens het landelijk protocol voor kinderen en jongeren op zomerkamp. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK