Latin Lovers On The Beach (Easter Edition)

Wat doe jij met de Pasen dit jaar? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op Eerste Paasdag (zondag 20 april) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz! Ieder jaar is dit het leukste Paas feestje van de regio, iedereen komt en dus is het een vaste prik voor allen. De volgende dag is iedereen vrij, dus gaan we knallen van 22.00 tot 04.00 uur met La Fuente, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Bryan Dalton en MC Dirty B.

Strandclub Danz zal door Latin Lovers omgetoverd worden tot een Paas paradijs. Samen met het vernieuwde Latin Lovers decor kijk jij je ogen uit. Met al je vrienden en vriendinnen genieten in deze danzbare omgeving, dat is Latin Lovers On The Beach! Zet dus in ieder geval Eerste Paasdag met een dikke stift in je agenda 😉

Na het Paas ontbijt en eieren zoeken met je familie heb je natuurlijk zin om te dansen, dus heeft Latin Lovers speciaal op deze feestdag niemand minder dan La Fuente uitgenodigd. Deze held met zijn bekende afro weet als geen ander hoe hij alle vrouwen in beweging moet krijgen en dan gaan de heren natuurlijk vanzelf mee. Alle Nederlandse festivals heeft hij al op zijn lijstje staan en daar komt nu ook Latin Lovers in Danz bij! Verder staan de mooiboys Stefan Vilijn, Jasper Clash en Bryan Dalton op de artiestenlijst en wordt de avond gehost door MC Dirty B.

SPECIAAL MET DE PASEN: LADYTICKETS!
Met Pasen doen we graag iets leuks, vandaar weer de Ladytickets! Voor een bedrag van 17,50 euro kunnen alleen de dames deze Ladytickets bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl

Normale kaarten kosten 12,50 euro en zijn online te bestellen via www.latinlovers.nl of aan de bar bij Strandclub Danz. Ook zijn ze te koop in Naaldwijk bij ’t Haantje of Sigarenmagazijn De Wilde.

We beginnen om 22.00 uur en omdat iedereen de dag erna vrij is, gaan we door tot 04.00 uur.

Zondag 20 april 2014 22:00 – 04:00 uur
Strandclub Danz, Hoek van Holland

Voor tickets kijk hier.

Latin Lovers Easter edition
Latin Lovers Easter edition

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK