NH Regio Songfestival met Fluitsma & Van Tijn en Kirsten Michel

Na het enorme succes van vorig jaar is het Regio Songfestival nu een jaarlijks terugkerend event. Noord-Holland doet weer mee en streeft ernaar om deze tweede editie te winnen. Artiesten uit Noord-Holland van 16 jaar en ouder kunnen deelnemen met een niet eerder uitgebracht nummer in het Nederlands, een streektaal of dialect uit onze provincie.

 

De winnaar van de Noord-Hollandse voorronde neemt het later op tegen afgevaardigden van andere provincies in een groot live optreden vanuit Maastricht.

De Noord-Hollandse voorrondes worden gepresenteerd door Kirsten Michel. De Rijsenhoutse zangeres, tekstschrijfster en vocal coach heeft er zin in: “Onwijs leuk om onderdeel te zijn van een project dat nieuw muzikaal talent de kans geeft zichzelf te ontwikkelen. Je krijgt als beginner niet vaak de kans om met producers te werken die zoveel ervaring hebben in de muziekindustrie. En ik vind het te gek dat ík de kans krijg om te presenteren. Ik heb er enorm veel zin in.”

 

Op weg naar de top!
De vier uitgekozen kandidaten worden naar hun hoogst haalbare niveau gebracht door een team producers van de studio van Fluitsma & Van Tijn. Mark, Jens, Jelle en David gaan ieder met een kandidaat aan de slag. Van Kirsten krijgen ze stemcoaching.

 

Aanmelden 
Artiesten kunnen zich vanaf nu hier aanmelden voor de voorrondes of via onderstaande button. Aanmelden is mogelijk tot 1 juni.

 

Opnames en uitzendingen
De opnames van de vier voorronde-kandidaten vinden in de weken daarna plaats. Deze acts worden vanaf donderdag 29 augustus 17.10 uur wekelijks op NH uitgezonden. In de spannende Noord-Hollandse finale wordt bepaald welk talent naar de landelijke finale gaat. Op donderdag 26 september wordt de Noord-Hollandse finale op NH uitgezonden (Ziggo kanaal 707 en KPN kanaal 509). 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK