Paradiso cureert Vincent op Vrijdag in Van Gogh Museum

Op vrijdag 31 mei krijgt Paradiso het stuur in handen om zelf een invulling te geven aan Vincent op Vrijdag. Een terugkerend cultureel evenement dat op vrijdagavond plaatsvindt in het Van Gogh Museum.

 

Dromen

Geïnspireerd op de huidige Matthew Wong tentoonstelling in het Van Gogh, staat deze editie in het teken van dromen. Bezoekers kunnen ontdekken wat er verborgen ligt in het onderbewuste, wat hun dromen betekenen of een collectieve staat van halfslaap ervaren met de hele zaal. Een avond vol livemuziek, performances, tours, workshops, dj’s en meer, samengesteld door Paradiso.

 

Optredens
WordUp neemt je mee op een ontdekkingstocht over dromen met poëzie en spoken word. Kinnfolk bouwt met de Droomkaraoke een feestje met muziek rond het thema. En in Dreamscape nemen Young Hoops, Raluna Mystic en Fae Fortune je mee door een cabaret met een mix van dans, burlesk en komedie.

 

Tentoonstelling Matthew Wong
De tentoonstelling Matthew Wong | Vincent van Gogh is de hele avond te bezoeken. De werken van de Chinees-Canadese kunstenaar Matthew Wong (1984-2019) zijn groot, dromerig, vol kleur en veelal geïnspireerd op de werken van Van Gogh.

 

Vincent op Vrijdag x Paradiso
Ervaar het museum op een nieuwe manier
Vrijdag 31 mei
Van Gogh Museum
Tickets: 10 euro (inclusief servicekosten)

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van Paradiso.

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK