Ren a.s zondag mee voor kinderen met kanker

Run for KiKa @Home is niet zomaar een hardloopevenement. Het is hét hardloopevenement die bijdraagt aan het genezingspercentage van kinderen met kanker. KiKa-runners, supporters en fans spelen hierin een hele belangrijk rol. Jij hebt impact.  “Als KiKa-runner maak je dit weekend, tijdens Run for KiKa @Home, écht een verschil voor kinderen met KiKa. Schrijf je dus nu in!, aldus Nikki Wester namens de organisatie. 
 

Tijdens Run for KiKa @Home op zondag 27 september zetten o.a. Het Fluitschip loopt voor Aafie, Team Vera en Team Hailey zich in voor iemand in het bijzonder. Ieder team met een eigen verhaal en eigen inspiratie om zoveel mogelijk kilometers te rennen voor Aafie, Vera en Hailey. Samen hebben deze teams al ruim €25.000,- opgehaald. En de teller stijgt nog steeds!
 

Betekenis

Elke Run for KiKa editie lopen enthousiaste individuele deelnemers en teams mee voor alle kinderen met kanker of voor iemand in het speciaal”. Wester: “Eens een KiKa-supporter, altijd een KiKa-supporter! Dankzij hun optimisme, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie kunnen wij samen iets betekenen voor alle kinderen en families die te maken krijgen met kanker”. 
 

KiKa-ambassadeurs

Dankzij de trouwe support van KiKa-ambassadeurs kunnen deelnemers tijdens Run for KiKa @Home op diverse KiKa-locaties in Nederland mee rennen. Op maar liefst 10 KiKa-locaties in Nederland begeleiden KiKa-ambassadeurs de runners. “Uit allerlei windstreken helpen onze trouwe vrijwilligers ons mee om deze editie weer tot een mooi succes te maken. We zijn ze daar enorm dankbaar voor”.
 

Livestream met Ferdi Stofmeel

Met mede-presentator en bekend acteur Ferdi Stofmeel wordt Run for KiKa @Home officieel geopend via een livestream op zondag 27 september. Vanaf 10.00 uur kunnen runners, supporters en sponsoren deze live uitzending volgen. “Via het Run for KiKa YouTube- en het Facebook kanaal kom je meer te weten over de KiKa-runners, de kanjers voor wie rennen, de toffe locaties en prijswinnaars! Deze wil je zeker niet missen”! 
 

Laatste kans om je in te schrijven.

Deelname is gratis.
Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK