Vis à Vis ontvangt aanstormend talent Maya Link

Vis à Vis gooit van 29 juli t/m 8 augustus haar poorten open voor Maya Link’s theatergezelschap LINK & KO, die met haar nieuwe voorstelling ‘Als varkens konden vliegen’ op het terrein van Vis à Vis spelen. De regie van de voorstelling lag in handen van Vis à Vis’ mede-oprichter Marianne Seine en Vis à Vis ondersteunt dit nieuwe talent van harte.

 

Onder de noemer Vis à Vis Ontvangt, programmeert Vis à Vis externe theatergezelschappen. “We geven aanstormend talent graag een podium en gelukkig kunnen wij dat bieden dankzij ons terrein naast het Almeerderstrand.” aldus artistiek kernlid Marianne Seine.

 

Een lockdown liefdesverhaal over een meisje en een drone

Als varkens kunnen vliegen speelt in op de actualiteit. Het thema eenzaamheid in coronatijd gaat als een rode draad door de voorstelling heen. Met haar aanstekelijke spel en rauwe songs grijpt Maya Link je bij de kladden. Geflankeerd door een live band en met een racedrone als tegenspeler gaat ze op zoek naar intimiteit anno nu. Rücksichtslos energiek, brutaal, grappig en ontroerend.

In een serie ontmoetingen raakt Maya heen en weer geslingerd door een wervelwind aan emoties en zoekt ze de grenzen op van wat mag en kan in haar zoektocht naar liefde. Als knuffelen uit den boze is en een vuistje niet meer volstaat, wat is dan ‘the next best thing’?

 

Theater Spektakel WILD

Als varkens konden vliegen staat geprogrammeerd in de zomerstop van Theater Spektakel WILD. Vis à Vis kondigde voor deze Specta-culinaire voorstelling pas geleden extra voorstellingen aan.

 

De voorstelling WILD is te zien vanaf 2 juni t/m 18 juli en van 18 augustus t/m 26 september. 

 

www.visavis.nl

 

 

Foto: Als Varkens konden vliegen – © Keith Montgomery

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK