wegens succes extra voorstellingen MALLE BABBE

Ook de nieuwste buitenvoorstelling waarmee de Haarlemse Stadsschouwburg het culturele seizoen opent, MALLE BABBE, is een hit. Meer dan 1500 kaarten zijn inmiddels verkocht voor de 10 voorstellingen die in juni in verkoop zijn gegaan. Om nog meer Haarlemmers te laten genieten is besloten om op 1 en 9 september aanstaande twee extra voorstellingen aan te bieden. Tickets zijn vanaf nu online te koop.

 

“Wat goed om te zien dat we op het voorplein een traditie aan het bouwen zijn en het publiek ons opnieuw weet te vinden en enthousiast kaarten koopt voor onze eigen productie in de buitenlucht”, aldus directeur Edwin van Balken.

 

Haarlems genieten
Na het succes van KENAU in de afgelopen twee jaar, komen de makers terug onder de naam Club Kenau. Marlies Bosmans, Emma van Muiswinkel, Bart Sietsema en Jasper van Hofwegen doken in de geschiedenis van het Dolhuys waar Malle Babbe bewoonster was. Het verhaal voert ons terug naar het leven in de zeventiende eeuw. Frans Hals schaamt zich voor zijn zoon die een beetje anders is dan ‘normaal’ en heeft hem naar het Dolhuys gestuurd. Malle Babbe voorziet de schilder van informatie in ruil voor een portret van haar. Club Kenau wil met deze voorstelling het taboe dat nog steeds rust op psychische problemen op een luchtige manier onder de aandacht brengen. Deze vrolijke voorstelling met een serieus kantje is voor volwassenen en iets oudere kinderen. Heel Haarlem kan weer genieten van zwoele zomeravonden muziektheater

 

Wat Extra voorstellingen MALLE BABBE – een muzikale zomerkomedie in de buitenlucht – vrije zit – kaarten €15
Waar Voorplein Stadsschouwburg Haarlem – Wilsonsplein 23
Wanneer do 25 augustus t/m do 9 september – verschillende aanvangstijden
Informatie en kaartverkoop www.stadsschouwburghaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK