15 jaar Groot Haarlems Kinder Kerstkoor

Het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor heeft in de afgelopen 15 jaar vele honderden kinderen doen meezingen. Ieder jaar worden weer nieuwe kerstliedjes toegevoegd aan het repertoire en repeteren de kinderen van 6 t/m 12 jaar tussen herfst- en kerstvakantie tien keer onder leiding van de bekende Haarlemse muziekdocente en dirigente Annelies Kole.

 

Ook dit jaar verzorgt het koor de begeleiding en liedjes van de kinderkerstmusical die wordt uitgevoerd aan het begin van de kerstavond in de Immanuelkerk. Dit jaar is dat de nieuwe musical ‘lichtjes in het donker’. Dat het koor laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is, blijkt wel uit de deelname van zowel kerkelijke (katholiek en protestant) als niet-kerkelijke kinderen uit heel Haarlem. Dat komt vooral omdat er de moderne kerstliedjes met begrijpelijke teksten worden gezongen in een sfeervolle en soms ook swingende setting waarbij ook een aantal dansjes wordt ingestudeerd.

 

De contributie voor het Groot Haarlems Kinder Kerstkoor is slechts € 25 ,- voor 10 keer zingen en het koor start direct na de herfstvakantie op maandag 25 oktober van 18.30-19.15 uur in Verhalenhuis Haarlem aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem-Noord. Op 25 oktober of 1 november kun je gratis komen proeven of je het leuk vindt. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via livingcoloursmuziek.nl of kinderkerstkoor@telfort.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK