2turvenhoog 2021

Van 11 juni t/m 11 juli is het tijd voor 2turvenhoog 2021. Kleinschalig en op onverwachte plekken vind je 30 dagen lang, bijzondere ontmoetingen met theater, dans, muziek en beeldende kunst voor gezinnen met jonge kinderen. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

 

Van 11 juni t/m 11 juli strijkt 2turvenhoog in Almere neer op bijzondere locaties. Zowel buiten als binnen organiseren ze kleinschalige ontmoetingen met kunst. Op 26 & 27 juni presenteren ze samen met de Toneelschuur, een buitenversie van 2turvenhoog in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Op 25 juni biedt 2turvenhoog een besloten programma aan voor peuterspeelzalen en basisscholen in diverse Haarlemse wijken.

Juist nu is van belang dat publiek en performers een fysieke, échte ervaring kunnen delen. Dit jaar creëren ze meer tijd en ruimte door het programma van performances, onderzoeksvoorstellingen, open ateliers, theatrale wandelroutes en voorstellingen over 30 dagen te verspreiden. Een deel kan zelfs met de huidige maatregelen doorgaan.

 

“Kunst naar de mensen en kunstenaars aan het werk! Voor ons is het geen optie om te wachten tot na de zomer. Kleinschaligheid is ons handelsmerk en dat heeft alles te maken met ons fantastische publiek; de jongste kinderen en hun ouders of andere volwassen begeleiders. De programmering is verspreid over 30 dagen en je vindt ons op veel alternatieve locaties, ook veel buitenlocaties. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we veilig produceren en de maatregelen volgen. Ik wens dat veel ouders en kinderen komen genieten.” Aldus Ingrid Wolff, artistiek leider en algemeen directeur van 2turvenhoog.

 

In première
19 juni 2021 – Heb je mijn zusje gezien? –  Hoge Fronten | Lieke Benders
20 juni 2021 – Electric Shadows – Florschütz & Döhnert (Nederlandse première)
23 juni 2021 – Strek – Frisse Oren
27 juni 2021 – Schuim – De Fee Theaterproducties

 

Foto: Hoge Fronten -Heb Je Mijn Zusje Gezien © Bjorn Frins

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK