Actievoerders en vrijwilligers steunen KiKa met online collecte!

Van 20 t/m 25 juli doen honderden trouwe actievoerders en vrijwilligers van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) mee aan de online KiKa Collecte. Sinds half maart zijn er duizenden acties die normaal gesproken voor het goede doel georganiseerd worden stilgelegd, net als alle sportevenementen van KiKa. Dat is een behoorlijke aderlating voor de stichting, die belangrijk onderzoek naar kinderkanker financiert.

 

Hassan komt al jaren in actie voor KiKa

Elizar is een meisje van 10 jaar. Zij werd geboren met een zeldzame vorm van kanker bij kinderen. Nu, tien jaar later, gaat het naar omstandigheden goed met haar. Maar zij is nog steeds onder controle in het Prinses Máxima Centrum. Haar vader Hassan weet vanzelfsprekend als geen ander hoe belangrijk onderzoek naar kinderkanker is. Hij zamelt al jaren geld in voor KiKa! Er staat altijd een collectebus op de toonbank van zijn kapperszaak in Utrecht. “De steun van onze familie, de medewerkers en de klanten geeft ons het gevoel dat we er niet alleen voor staan”. Van 20 t/m 25 juli collecteert Hassan, net als honderden anderen, ook online voor KiKa! 

 

Online KiKa Collecte

Op de speciale actiepagina kikacollecte.nl worden dagelijks nieuwe digitale collectebussen aangemaakt. Het officiële startschot van de online collecteweek voor KiKa wordt gegeven op maandag 20 juli. Vanaf dan delen alle collectanten hun donatieverzoeken via alle mogelijke digitale kanalen. “Het is fantastisch om te zien hoe onze actievoerders en vrijwilligers het initiatief van Hassan omarmen. De loyaliteit reikt zelfs nog verder dan onze directe achterban. Ook in deze tijd blijkt maar weer dat KiKa van heel Nederland is. Dat zien we aan de vele positieve reacties die we krijgen van nieuwe donateurs en loterijspelers. Ook zijn er tijdens de Run for KiKa @Home duizenden sportievelingen vanuit huis gaan hardlopen voor KiKa”. Aldus een trotse Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa. 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK