Boerenjongens en –meidenclub op Zorgvrij

In september start de boerenjongens en-meidenclub. Kinderen tussen 7 en 10 jaar zijn iedere derde woensdagmiddag van de maand van harte welkom bij Informatieboerderij Zorgvrij om al spelende wijs te leren over de boerderij.

 

De laarzen aan en het platteland ontdekken, creatief aan de slag met stro en schapenwol, de koeien melken en spelletjes spelen, kinderen hoeven zich niet te vervelen met het boerenjongens en -meidenprogramma op boerderij Zorgvrij. Een middag vol activiteiten, met iedere maand een ander thema, maakt de club niet alleen heel gezellig, het is nog leerzaam ook. 

 

Dit is het derde jaar dat de club bij Zorgvrij van start gaat. Vanaf september tot en met juni vinden de clubbijeenkomsten iedere derde woensdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Er zijn 10 bijeenkomsten en de kosten om lid te worden bedragen €75,00. Opgeven kan via zorgvrij@spaarnwoude.nl

 

Informatieboerderij Zorgvrij

Zorgvrij is een biologisch veeteeltbedrijf met een educatieve functie. Op de boerderij kunnen bezoekers het reilen en zeilen van een boerenbedrijf zien en ervaren. De boerderij heeft een interessant lesprogramma voor basis- en voortgezet onderwijs.

 

www.recreatienoordholland.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK