Caprera presenteert: Japanse Sprookjes (7+)

Japanse Sprookjes is een avontuurlijke familievoorstelling, over de kracht en de schoonheid van de natuur. De jonge, talentvolle theatermaker Jessie L’Herminez regisseerde het stuk en liet zich daarvoor inspireren door de Japanse cultuur en natuur.

 

Koele Bries en de verhalen van de natuurgeesten
Welkom in het magische bos van Caprera. Hier wonen de Kami: natuurgeesten van bomen, planten, dieren en mensen. Ze zitten diep verscholen en laten zich bijna nooit zien. Maar als je ze weet te vinden, kunnen ze je oeroude verhalen vertellen.

 

De rondreizende bossjamaan Koele Bries is je gids. Hij kent elke boom op zijn duimpje en weet altijd de weg. Hij luistert naar de bladeren, bespiedt de wilde dieren en ruikt aan de wind.

 

Kom mee op avontuur met Koele Bries. Trek je avonturenlaarzen of verhaalsandalen aan en ga mee op pad door Caprera, op zoek naar de Kami. Lukt het jullie om ze te vinden? En te verleiden hun verhalen te delen?

 

Een avontuur voor de hele familie
Japanse Sprookjes dompelt je onder in de verhalen van het bos. Struin langs de bomen en woel met je voeten in de aarde. Sluit vriendschap met een regenworm en ontdek wat de overeenkomsten zijn tussen jouw leraar en een plant. De voorstelling is geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder, dus trommel je familie en vrienden op, neem je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes mee, en geniet samen van spannende sprookjes midden in de mooie natuur!

 

Japanse Sprookjes speelt van 25 juni t/m 10 juli, iedere zaterdag en zondag om 11:00 en 13:00 uur. De kaartverkoop is nu begonnen!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK