Dé JeugdTheaterSchool speelt ‘The Little Mermaid Jr.’ in De Meerse

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni presenteren de talenten uit de musicalproductiegroep 9 t/m 21 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de familievoorstelling ‘The Little Mermaid Jr.’. Koop nu je tickets en laat je betoveren door deze musical die zich afspeelt in een magische onderwaterwereld!

 

The Little Mermaid Jr. vertelt het tijdloze verhaal van de knappe, jonge zeemeermin Ariël. Ze is gefascineerd door de mensenwereld en gaat met haar vissenvriendje Botje en krab Sebastiaan vaak op onderzoek uit. Haar vader, koning Triton, is het hier niet mee eens en ziet mensen als gevaarlijke wezens. Maar dan wordt Ariël verliefd op prins Eric, een mens. Haar enige oplossing lijkt de hulp van de gemene zeeheks Ursula.. Heeft Ariël genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze van haar kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen.

‘The Little Mermaid Jr.’ staat onder leiding van Liselotte Hesp (regie), Barbara van Houten (zangcoach) en Neil Dolan (choreograaf). De musicalproductiegroep 9 t/m 21 jaar bestaat uit 35 talentvolle kinderen en jongeren, die middels audities zijn geselecteerd.

 

Koop je tickets
Tickets voor ‘The Little Mermaid Jr.’ zijn te koop via de website van schouwburg De Meerse: www.demeerse.nl. Er zijn nog tickets voor de voorstellingen op zaterdag 26 juni om 14.30 uur en 19.30 uur en zondag 27 juni om 13.30 uur en 18.30 uur. Kosten zijn €16,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

 

Volgend seizoen meedoen? Doe auditie!

De musicalproductiegroep is weer opzoek naar nieuw talent voor de volgende musical. Ben jij het talent dat wij zoeken en wil jij op het podium staan als een echte musicalster?  Meld je dan aan voor de audities op zaterdag 3 juli van 14.30-17.30 uur bij Pier K Hoofddorp. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 1 juli 16.00 uur. Kijk voor meer info en aanmelding op

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK