De vloer op junior zondag bij Zapp op NPO3

In het achtste seizoen gaan acteurs van de junior-variant van De vloer op op zoek gaan naar een verhaal. Spelleider Nils Verkooijen stuurt de jonge talenten- onvoorbereid – met een improvisatieopdracht de vloer op waar ze de confrontatie aangaan met hun oude(re) vakgenoten. En of het nu leidt tot hilarische, absurde of ontroerende scènes, het resulteert vrijwel altijd in interessante inkijkjes in de wijze waarop ze tot morele en ethische keuzes komen.

 

Dit jaar optredens van debutanten Babbelot Leeman, Julia Zandvliet, Nidal van Rijn, Teun Truijen, Tygo Bussemakers, Frederik von Maltzahn, Fiep Mulderije, Yassin van Veenendaal en Tommy van Lent.
En van ‘oudgedienden’ Anne Marjan Zwaan, Teun Stokkel en Pauline Bas.
 
Als volwassen tegenspelers treden Stefan de Walle, Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Saskia Temmink, Nils Verkooijen, Bram Suijker, Shahine El-Hamus, Eva Van der Gucht en Sanne den Hartogh in het strijdperk.
 
 
 
zondag 29 september, ca.12.30 uur bij Zapp op NPO 3
 
Stop met drinken
Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zIjn dochter?
Met Teun Truijen en Stefan de Walle
 
 
Krijg ik nu …likes?
Redt Tygo zijn allergrootste pester uit het drijfzand?
Met Tygo Bussemakers en Teun Stokkel
 
 
Ik heb hier niemand anders
Sinds de dood van zijn broer zorgt Fabian voor een groot deel voor diens dochter Pauline. Dan stelt zij hem een vraag waar hij niet op is voorbereid.
Met Fabian Jansen en Pauline Bas

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »