Havensafari 2014, een avontuurlijke en unieke ontdekkingsreis door de Amsterdamse haven!

Van 5 juli tot 6 september 2014.
Elke zaterdag van 19:00 tot 22.00 vanaf de NDSM-Pier tegenover de Botel in Amsterdam Noord.

Stap aan boord! De Havensafari is een reis per boot die je meevoert door de inspirerende Amsterdamse haven. Laat je verrassen door fascinerende uitzichten. Luister naar levensechte verhalen terwijl de zon ondergaat achter het grootse havendecor. Ontdek plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek en ervaar de kracht van industrie en natuur. Ga het water op en beland in de wondere wereld van de vierde haven van Europa.
Een bijzonder onderdeel is een kort bezoek aan het geheimzinnige Hembrugterrein in Zaanstad. De Havensafari biedt nu de unieke kans om eens een kijkje te nemen bij een groot aantal rijks- en gemeentelijke monumenten op het voormalige militaire terrein.
Er gaat een speciale safarigids mee op pad. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer info en data.
Iedere zaterdagavond vanaf 5 juli tot en met 6 september vertrekt de Havensafari-boot rond 19:00 vanaf de NDSM-pier, tegenover de Botel in Amsterdam-Noord. De tocht duurt ongeveer 2,5-3 uur. De boot beschikt over een open bovendek en een benedendek, zodat het ook bij minder mooi weer aangenaam vertoeven is. De Havensafari is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.
Zie voor meer tijden, info en tickets: www.havensafari.nl
Volg ons ook op Facebook (HAVENsafari) en Twitter @havensafari

Waar?
Opstapplek is bij de NDSM-Pier tegenover de Botel in Amsterdam-Noord. De opstaplocatie is gemakkelijk per veerpont (NDSM-veer) te bereiken. Deze pont vertrekt elk half uur vanaf de achterkant van het Centraal Station in Amsterdam.
Wanneer?
Vanaf 5 juli tot 6 september 2013, iedere zaterdagavond om 19:00.
Kaartjes:
Kaartjes voor de Havensafari kunnen geboekt worden via ticketscript op de website of op onze Facebook-pagina. Je kunt ook een mail sturen naar info@havensafari.nl. Een kaartje voor de Havensafari kost € 25,-, voor kinderen € 15,-.
Groepen:
Groepsarrangementen zijn op aanvraag en ook buiten deze periode mogelijk. Stuur een mail naar info@havensafari.nl voor een offerte.

havensafari-flyer-2014

De Havensafari 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Amsterdam, Dienst Ruimtelijke ordening Amsterdam en Gemeente Zaanstad.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK