Inschrijving Re-Boot Creates (jongeren maakplaats)

Op zondag 13 juni om 12:30 uur organiseert poppodium Duycker een gratis startworkshop voor jongeren die willen meedoen aan Re-Boot Creates. Aanmelding voor deze workshop kan nog tot 9 juni.

 

Elke zomer keert Re-Boot Creates, een creatieve en internationale maakplaats, terug naar Het Cultuurgebouw. In een hele korte tijd werken deelnemers intensief samen aan een eigen filmtheatervoorstelling. Ze worden begeleid door professionals op het gebied van muziek, dans, film en regie. De jongeren volgen workshops, gaan online de samenwerking aan met jongeren en professionals uit Atlanta (USA) en werken op deze manier toe naar een internationale online première.

 

Inschrijven startworkshop
Jongeren in de leeftijd 12 tot 18 jaar kunnen zich voor dit bijzondere project opgeven via bootcamp@duycker.nl. De startworkshop op 13 juni is gratis en zal plaatsvinden in poppodium Duycker van 12:30 uur tot 14:30 uur.

 

Als jongeren na de workshop op 13 juni nog steeds willen deelnemen dan dienen ze rekening te houden met deelnemerskosten en een aantal belangrijke data. Op www.duycker.nl/agenda/re-boot/ is alle belangrijke informatie te vinden.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK