Junior DJ Summercamp: In vijf dagen naar main stage!

Nederland is sinds de vroege jaren ’90 een van de voorlopers in de dance scene. Nederlandse DJ’s als Armin van Buuren, Martin Garrix en Tiësto behoren vandaag de dag tot de absolute wereldtop. DJ School Amsterdam leidt studenten van alle leeftijden op tot professionele DJ’s en producers. Speciaal voor de jonge aspiranten onder ons bundelen DJ School Amsterdam en Q-Factory hun krachten tijdens het eerste Junior DJ Summercamp, een 5-daags evenement voor jonge DJ’s. 

 

In vijf dagen leren kinderen tussen de 12 en 16 hoe ze moeten mixen als een pro en bouwen ze vriendschappen op voor het leven. Dit is dé eerste stap voor kids die dromen van een optreden op main stage Tomorrowland. 

 

Ervaren coaches van de DJ School Amsterdam nemen de kinderen vijf dagen lang onder hun hoede. Deze vooraanstaande DJ School staat al ruim tien jaar aan de wereldwijde top van de DJ-didactiek. De DJ School Amsterdam heeft inmiddels zoveel talent naar de grote podia gebracht dat ze ook wel ‘het Ajax’ van de DJ scene worden genoemd. 

Er is geen voorkennis vereist voor de deelnemers; wel is er beperkt plek dus wees er snel bij!

 

Inschrijven kan via de website van DJ School Amsterdam, www.djschoolamsterdam.nl/summercamp

Data: 10 t/m 14 augustus 2020
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur
Prijs: 299,- inclusief eten en drinken verzorgd door Q-Factory.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK