Kindertheater Toverknol weer open!

Aankomende, Zondag, 6 juni geeft Toverknol na een half jaar weer voorstellingen in de Amsterdamse & Utrecht kindertheaters! In Amsterdam spelen ze de voorstelling ‘De tovenaar van Oz’ en in Utrecht ‘Diep in de zee’. Voorstellingen zijn er om 10.30, 12.15 en 14.00 uur.

 

In Amsterdam: De tovenaar van Oz

Een Toverknolse bewerking op het Amerikaanse kinderboek van Lyman Frank Baum.

Dorothy woont bij haar tante Em in de Amerikaanse staat Kansas waar veel tornado’s voorkomen. Op een dag blaast een tornado het huis van Dorothy naar het Land van Oz. In het land van Oz gaat Dorothy met haar hondje Toto op zoek naar de grote tovenaar van Oz. De tovenaar is de enige die weet hoe Dorothy weer thuis kan komen!

Op haar reis komt Dorothy een vogelverschrikker, de blikkenman en een leeuw tegen. Allemaal zijn ze op zoek naar iets wat ze (denken) te missen… Maar is de grote tovenaar van Oz wel zo’n goede tovenaar als iedereen zegt?

 

In Utrecht: Diep in de zee

Deze voorstelling speelt zich af in het ‘Onderzee viscafe’. Diep in de zee..

De stoere Haai zit in het visrestaurant en geniet van heerlijke inktvisringen. Op dat moment komt Inky, de inktvis binnen gedanst. De stoere Haai is op slag verliefd op de mooie, lieftallige inktvis! Maar kunnen een haai en een inktvis wel vriendje en vriendinnetje met elkaar zijn…?

 

 

Toverknol theater zomerkamp

Voor de 10e keer organiseren we in de zomervakantie het vrolijke & creatieve theater zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. We organiseren dit feest in onze Amsterdamse, Haarlemse en Utrechtse kindertheaters & Toverknolwinkel in Amsterdam. 

Je kan deelnemen aan één of meerdere losse theaterdagen of de theater werkweek. In de werkweek maak je samen met andere kinderen een voorstelling die je aan het einde van de week speelt voor je ouders. Wat je ook kiest, elke dag heeft een ander thema met leuke, theatrale binnen- en buitenactiviteiten.  Spelenderwijs ontdek je de magische wereld van theater en beleeft samen met andere kinderen de leukste avonturen!

 

www.detoverknol.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK