Nationaal Park Zuid-Kennemerland uitgelicht

Kerstvakantie
Kom in de kerstvakantie naar Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, want daar kun je iedere dag iets beleven. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ga mee op ‘dieren in de duinen’ excursie of huur een speurtocht.

Voorkant - Ruud Maaskant

Speurtochten
Iedere dag van de vakantie hebben we speurtochten, in de schoolvakanties 1x per week tegen gereduceerd tarief. We verhuren diverse rugzakjes zoals Vosje Vos en Hulpboswachter om zelfstandig met de kinderen een speurtocht te lopen.
4 kinderen per rugzakje, starten tussen 10.00-14.30 uur. Reserveren kan via het Bezoekerscentrum de Kennemerduinen, T: 023-5411123
U kunt ook met de allerkleinsten speuren naar Stijn Konijn met een kleurrijk boekje. Reserveren niet nodig.

A4-_M5L3881

Januari
Begin het jaar met een snertwandeling (3 januari) of stiltewandeling (10 en 24 januari). Of steek de handen uit de mouwen tijdens de duinwerkdag op 9 januari: lekker buiten aan het werk en het Nationaal Park eens heel anders beleven. PWN kan uw hulp goed gebruiken. Op de duinwerkdag maakt u kennis met verschillende werkzaamheden die nodig zijn om het duin goed te onderhouden. Ook komt u misschien op plaatsen waar u niet eerder bent geweest. Iedereen kan meehelpen! Kinderen zijn vanaf 8 jaar van harte welkom om een handje mee te helpen onder begeleiding van hun ouders. PWN helpt u bij de werkzaamheden en zorgt voor voldoende gereedschap en handschoenen. Regelmatig zijn er pauzes, waarbij gezorgd wordt voor koffie, thee, limonade en soep. Neem zelf een lunchpakket mee, trek stevige schoenen en goede werkkleding aan.

Meer informatie: www.np-zuidkennemerland.nl

Zet alvast in uw agenda: 21 februari Nationaal Park Winterwandeling
Of u nu traint voor een vierdaagse, of invulling voor een gezellige dag uit zoekt, deze dag wilt u als wandelliefhebber niet missen.
We zetten voor u de mooiste wandelroutes uit. De duinen leveren een afwisselende wandeling op, met heuvels en dalen en met steeds een ander uitzicht!
Meer informatie: www.np-zuidkennemerland.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »