Re-Boot Creates verbindt jongeren internationaal

Sinds maandag 6 juli j.l. werken jongeren uit Nederland en Amerika op afstand samen aan een filmproductie. Onder begeleiding van ervaren coaches en een filmploeg gaan ze aan de slag met het bedenken, schrijven, spelen en regisseren. In maar liefst drie weken tijd werkt het team toe naar een semiprofessionele film première op zaterdag 25 juli om 20:00 uur in poppodium Duycker.

 

Van 6 t/m 10 juli krijgen de jongeren tussen 12 en 18 jaar workshops op het gebied van acteren, zang, dans en regie. Doormiddel van een livestream vanuit de grote zaal in Duycker komen de jongeren dagelijks digitaal samen. Van 13 t/m 17 juli worden alle opnames gemaakt op diverse locaties in Haarlemmermeer. Van 20 t/m 24 juli wordt de montage gedaan. Het eindresultaat wordt een verrassende en internationale mix van acteerwerk, dans en zang. Tickets voor de filmvertoning zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl

 

Re-Boot creates is een samenwerking tussen Dé Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer van Pier K7 Stages Atlanta en Poppodium Duycker.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK