Villa Thalia stelt club open als studio

Hoewel uitgaansgelegenheden sinds maart 2020 gesloten zijn, vindt Villa Thalia toch creatieve manieren om de entertainmentbusiness draaiende te houden. Zo biedt de Rotterdamse club de evenementenruimte aan als studio voor de productie van bijvoorbeeld presentaties, video’s, workshops en livestreams.

 

Digitale mogelijkheden

Een avond uit vol spektakel, het bezoeken van een dinnershow en genieten van live entertainment zit er voorlopig niet in op de Kruiskade in Rotterdam. In het kader van creatief ondernemen en denken in digitale mogelijkheden heeft Villa Thalia besloten om de club te transformeren tot studio. Studio Villa Thalia biedt ondernemers, bedrijven en creatievelingen een complete locatie om producties te realiseren.

 

Passie voor entertainment

“Het concept is voortgekomen uit een passie voor entertainment, die we ook in deze tijd willen voortzetten en delen”, aldus Cherry van Dinther, bedrijfsleider van Villa Thalia. Hiervoor heeft de club de samenwerking opgezocht met David Arthur Moor, oprichter van Event Imagineering Group (EIG). Dit is een Amerikaans technologiebedrijf dat actief is in de entertainmentindustrie. De professionele apparatuur en technologie in Studio Villa Thalia wordt normaal gesproken gebruikt voor internationale tours van artiesten als David Guetta, Alesso en Calvin Harris. Villa Thalia heeft alles in huis. Denk aan een 360 gradenprojectiescherm, een greenscreen voor XR video-opnames, camera-apparatuur en special effects van confetti tot vuurshows. Studio Villa Thalia denkt graag mee over de invulling van externe producties.

 

Een podium voor artiesten

Met de studio blijft Villa Thalia ook artiesten een podium bieden ­– letterlijk. Zo heeft de club al meerdere succesvolle livestreams en digitale shows, feesten en virtuele festivals opgezet. Denk aan mixtapes van dj’s, een livestream van Broederliefde, Ferry Corsten en een NYE-livestream van Crazy Sexy Cool met artiesten als Bizzey, Poke en dj Dyna. Deze digitale evenementen konden op meer dan 10.000 bezoekers rekenen. Wekelijks wordt de studio door Club Villa Thalia zelf gebruikt voor livestreams en opnames van de residents, de vaste dj’s. Zo kan iedereen de vertrouwde Villa Thalia clubsfeer vanuit de woonkamer blijven beleven.

 

Meer informatie over Villa Thalia

Telefoon:       010-2142547                          

E-mail: info@thepartygroup.nl          

Adres:            Kruiskade 31, 3012 EE Rotterdam

Website:        https://www.clubvillathalia.nl/          
Facebook:      https://www.facebook.com/clubvillathalia   
Instagram:     https://www.instagram.com/club_villathalia

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK