WINTERSPORTERS BOEKEN NU AL VOOR SEIZOEN 21-22

Door Corona zijn de mogelijkheden om op wintersport te gaan dit jaar voorlopig van de baan. Ook SnowWorld zag zich genoodzaakt haar deuren te sluiten waardoor wintersporters in eigen land geen gelegenheid hebben om les te krijgen in de sneeuw. In een normaal jaar leidt de voorbereiding op de krokusvakantie tot topdrukte bij SnowWorld, maar dit jaar bleven de pistes noodgedwongen leeg. Met het winterse weer van afgelopen week in het achterhoofd, werd het gemis van de wintersport extra aangewakkerd. Mede daardoor neemt de vraag naar skilessen en -cursussen voor volgende winter sterk toe. Men wil zich, veel vroeger dan in voorgaande jaren, verzekeren van plekje in klassen van de skischool.

 

Traditioneel gezien zouden circa 700.000 wintersporters zich opmaken voor de drukste week in de Alpen: de krokusvakantie. Dit seizoen moeten de skigebieden echter genoegen nemen met alleen de lokale bevolking. Terwijl verreweg de meeste gebieden helemaal gesloten zijn en een groeiend aantal gebieden al heeft aangekondigd helemaal niet meer te zullen openen dit seizoen. “Ook de Nederlandse wintersporter lijkt zich neer te leggen bij een afgeschreven wintersport tijdens de krokusvakantie. Uit de sterk toegenomen vraag naar lessen en tickets voor volgende winter trekken we die conclusie”, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. “Veel eerder dan normaal nemen we daarom reserveringen aan voor volgend seizoen via onze -vervroegd geopende- reserveringsmodule.”

 

Na de lockdown
De sneeuw in SnowWorld is ook tijdens de lockdown goed onderhouden. Door de temperatuur van -7 naar -2 te brengen, kon bespaard worden op energiekosten terwijl de sneeuw in topconditie blijft. Hubrechtsen; “Zodra we weer mogen heropenen, zijn wij er klaar voor. Ik ben trots op ons hele team en het enthousiasme waarmee we altijd zijn blijven ondernemen in moeilijke tijden.” 

 

www.snowworld.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK