Zoomposium Boys, keep on singing!

De Stichting Boys, keep on singing! maakt zich sterk voor het zingen van jongens en mannen en presenteert op vrijdag 25 juni haar eerste activiteit: een Zoomposium over de ontwikkeling van jongens én hun stem.

 

Het Zoomposium begint met een pitch van docent en onderzoeker Dick van der Wateren: ‘Jongens en meisjes ontwikkelen zich anders. Daar moeten we meer rekening mee houden in de opvoeding en het onderwijs.’ Daarna kunnen de deelnemers kiezen uit vijf presentaties. Van der Wateren zal in zijn presentatie verder ingaan op de vraag: ‘Wat doen we met de energie van jongens, de drang naar zelf uitzoeken, creativiteit en leren via trial & error?’ Een ander belangrijk thema is de stemmutatie bij jongens. KNO-arts en foniater Jurjaan Snelleman behandelt het verschil in de ontwikkeling van de stem bij jongens en meisjes en zangdocent Ivette van Laar verzorgt een presentatie over de stemmutatie van jongens in de klas,. Zanger, dirigent en logopedist Michel de Kort gaat in op de vocale loopbaan van een jongenssopraan/alt. Vakleerkracht muziek Marius Diepenhorst neemt de deelnemers mee in zijn vraagstuk over de innerlijke overtuiging van jongens dat ze kunnen zingen. Componist Jeroen Schipper sluit het Zoomposium muzikaal af.

Op www.boyskeeponsinging.com leest u meer over het programma van het Zoomposium en kunt u zich ook aanmelden. Deelname kost € 40.

 

Zoomposium Boys, keep on singing!
Thema: De ontwikkeling van jongens én hun stem
vrijdag 25 juni 2021, 13.00-17.00 uur

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK