20 jaar De vloer op!

Dit jaar staat in het teken van het 20e seizoen van De vloer op! Zaterdag 18 juli zendt Human de eerste van zeven nieuwe afleveringen van De vloer op uit. Gijs Scholten van Aschat, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Hanne Arendzen en Fabian Jansen bijten het spits af en gaan op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze – onvoorbereid – met een improvisatieopdracht de vloer op. En of het nu leidt tot hilarische, absurde of ontroerende scènes, het resulteert vrijwel altijd in interessante inkijkjes in de wijze waarop mensen tot morele en ethische keuzes komen.

 

Laatste Avond
 
Het had een feestelijk einde van het jaar moeten worden. Maar alle genodigden zegden op het laatste moment af. Nu zijn Sophie en Thomas met al hun hapjes en drankjes tot elkaar veroordeeld. En blijkt Sophie een verrassing voor Thomas in petto te hebben.
 
Met Sophie van Winden en Thomas Cammaert
 
 
 
Eindspel
 
Jarenlang tourden ze als onafscheidelijk varieté-duo door het land. In de piepkleine kleedkamer, vlak voor een optreden voor de plaatselijke biljartvereniging, breekt Gijs. Hij heeft er genoeg van, het is op. De bodem onder Fabians’ bestaan dreigt te verdwijnen. Keert hij het tij?
 
Met Gijs Scholten van Asschat en Fabian Janssen
 
 
 
 
Camping
 
De hoogzwangere IC-verpleegkundige Hanne brengt met haar vrouw Sophie een Hollandse vakantie door op een verregende camping. Ze hebben het goed in hun zuidwesters en regenpakken. Totdat het Sophie duidelijk wordt dat Hanne vast van plan is na haar zwangerschapsverlof terug te gaan naar de IC, ook als er een tweede uitbraak van het corona-virus dreigt.
 
Met Hanne Arendzen en Sophie van Winden
 
 
Foto’s: Anna van Kooij

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK