Amsterdam Light Festival

Van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 vindt de 7e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit winterse lichtkunstfestival verlichten kunstwerken van (internationale) kunstenaars de waterroute van het festival. Vanuit onze comfortabele, verwarmde boot ziet u in 90 minuten alle 24 kunstwerken van de water route. De live gids aan boord vertelt u daarbij wat u precies ziet, terwijl u bij de ober een hapje en drankje kunt bestellen. Deze cruise heeft dagelijkse afvaarten op diverse tijden tussen 17:00 & 21;00.

Amsterdam Light Festival KIDS Cruise
Ook dit jaar hebben we weer een speciale Amsterdam Light Festival KIDS cruise. Op deze vaart vertelt de gids (in het Nederlands) een uniek verhaal dat ook de kleinste bezoekers meeneemt op een spannende reis langs alle 24 kunstwerken van de waterroute. Op alle boten is naast een gids ook een ober aanwezig om een drankje of hapje bij te bestellen. Verder zijn al onze boten uitgerust met een toilet. Op sommige boten is ook een open achterdek aanwezig.

Open sloep vaarten
Wil je nu zeker weten dat je het beste uitzicht hebt en de mooiste foto’s kunt maken? Vaar dan mee met een van onze open sloep varen! De kapitein kan ondertussen alles vertellen over de kunstwerken langs de route. Ook deze vaart duurt 90 minuten en neemt je mee langs alle kunstwerken langs het water.

www.blueboat.nl

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »