Art Eindhoven 2023

Op Art Eindhoven (4 en 5 februari) presenteren ruim 140 geballoteerde kunstenaars uit verschillende landen hun kunstwerken in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S.

 

Het persoonlijke verhaal

Anders dan bij een kunstbeurs met galeries kunnen bezoekers op Art Eindhoven kennismaken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Door deze persoonlijke verhalen komt hun kunst nog meer tot leven. Kom genieten van hun werken, gedrevenheid en ideeën. Alle werken zijn te koop, vaak voor betaalbare prijzen.

Daarnaast zijn er 2 deelexposities: finalisten Painting of the year en de Nationale Keramiekprijs. Beide winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt.

 

Klokgebouw

Art Eindhoven vindt voor de negende keer plaats in het Klokgebouw in Eindhoven: een oude Philips fabriek die de industriële sfeer van weleer uitstraalt. Deze omgeving biedt met zijn ruwe charme een passend decor voor Art Eindhoven. De beurs is zaterdag 4 april en zondag 5 februari open van 11.00 tot 17.30 uur.

 

Gerenommeerde vakjury

De vakjury bestaat onder meer uit Olga Coolen (directeur van het Philips Museum), Paulo Martino (studeerde kunstgeschiedenis, voormalig directeur van Museum Van Bommel van Dam, nu directeur van Musea Zutphen) en Peter Buisman, al jaren actief voor en met kunstenaars.

 

Voor meer informatie en kaarten: www.arteindhoven.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK