De Grote Eenzaamheid Show online

Online talkshow met wervelende gasten, omlijst door prachtige voordrachten en uitvoeringen van dichters, zangers en dansers.

 

Hoe is het in Haarlem, nu er zoveel vrijheidsbeperkingen zijn door een rondwarend virus?

Marianne Mathijsen en Sjaak Vrugt doen dichterlijk een duit in het zakje, er wordt muziek gemaakt door de New Harlem Brothers en De Vlaartjes. Ook wordt er zowaar gepassioneerd de tango gedanst. En dat allemaal in de eerste online editie van De Grote Eenzaamheid Show.

 

Maar natuurlijk zijn er ook dit keer veel gasten. Zo vertelt Marleen Klooswijk hoe het voelt voor haar en de crew om het jaarlijkse Houtfestival niet te kunnen organiseren. Eva Durlacher geeft uitleg over hoe zij 55 plussers via Zoom door inspirerende opdrachten aan het tekenen krijgt. Wilma Warmerdam vertelt over de vragen die mensen van de Altijd Contact telefoonlijn krijgen van Haarlemse inwoners.  Ook Lorenzo Mignacca , dirigent van Haarlemse jongerenbigbands is te gast en vertelt over zijn online-activiteiten.

En nog veel meer.

 

De Grote Eenzaamheid Show wil eenzaamheid uit de taboesfeer halen en de stad mee laten denken én doen om eenzaamheid te bestrijden. Kijk voor het laatste nieuws en line-up op: https://www.facebook.com/DeGroteEenzaamheidShow/

 

Datum: dinsdag 12 mei

Via deze link, kijk je live mee: https://youtu.be/8gS7pdiL5TA

20:00 – 21:30 uur Presentatie: Lodewijk de Ruiter

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »