EuropArtFair 2022 – Gratis toegang

Op de EuropArtFair ziet u kunst van nu, uit een Europa van nu, op een vooruit­strevende manier. Van 30 september tot en met 2 oktober vindt de EuropArtFair 2022 plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. Dit indus­triële en monumentale gebouw contrasteert prachtig met hedendaagse, moderne kunst.

 

De EuropArtFair is uniek in Nederland want u krijgt een overzicht van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa. Ervaar de kunst én ontmoet de makers! 

Geballoteerde kunstenaars uit maar liefst 19 verschillende landen zijn zelf aanwezig om hun kunst te tonen en te verkopen. Dompel u onder in hun kunst en hun verhalen, ga met kunstenaars in gesprek of drink samen een glas wijn. De kunstenaars betalen geen commissie aan de organisatie waardoor de gemiddelde prijs een stuk lager ligt dan bij andere professionele kunstbeurzen.

Op de EuropArtFair vindt u objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textiel en fotografie.

 

Samenwerking AVROTROS

Op de VIP-avond vrijdag 30 september wordt door Lucas de Man de winnaar bekend gemaakt van de AVROTROS MUZE coverwedstrijd. Hij of zij mag ook enkele kunstwerken exposeren op de EuropArtFair 2022. Verder zal er een presentatie zijn van alle inzendingen van de wedstrijd.

 

Gratis entree en korting op VIP-preview

Lezers van UITMAG.NL mogen gratis naar het beursweekend en krijgen 50% korting op een VIP–ticket. Download je ticket via www.europartfair.com/tickets-uitmag/

 

Foto’s © Almichael Fraay

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK