EUROPARTFAIR 2023 – 50% korting op tickets

Van 14 tot en met 16 juli vindt de vierde editie van de EuropArtFair plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. Op deze kunstbeurs in dit industriële en monumentale gebouw exposeren en verkopen ongeveer honderd kunstenaars uit heel Europa hun kunstwerken. Bezoekers kunnen in gesprek gaan met de makers zelf en luisteren naar de bijzondere en soms ontroerende verhalen achter de kunstwerken.

 

 

Internationaal aanbod
De EuropArtFair is uniek want u krijgt een overzicht van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa die zelf aanwezig zijn om hun kunst te tonen en te verkopen. Dompel u onder in hun werken en verhalen, ga met kunstenaars in gesprek of drink samen een glas wijn. De kunstenaars betalen geen commissie aan de organisatie waardoor de gemiddelde prijs een stuk lager ligt dan bij andere professionele kunstbeurzen. Op de EuropArtFair vindt u objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textiel en fotografie.

 

50% korting op uw ticket(s)
Lezers van UITMAG.NL krijgen 50% korting op een kaartje voor de VIP-avond of het beursweekend. Een kaartje voor de VIP-avond op 14 juli (17-21 uur) kost dan € 12,50 i.p.v. € 25. Tijdens het beursweekend op zaterdag 14 en zondag 16 juli (11-17.30 uur) betaalt u € 7,50- i.p.v. € 15,-. Tickets met korting kunt u downloaden met de code UITMAG23 via www.europartfair.com/tickets

 

Foto © Almicheal Fraay

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK