EXPOSITIE “DE PLEK” IN BROEDPLAATS BOGOTA

Broedplaats Bogota is de thuisbasis van een gemeenschap van kunstenaars, ontwerpers, artiesten, muzikanten en ondernemende start-ups, met een gedeelde passie voor creativiteit en een sterke onafhankelijke geest.

 

De tentoonstelling De Plek geeft een uniek inzicht in de visie en energie van deze unieke plek, die vier jaar geleden werd gelanceerd om studio-en creatieve ruimte te bieden aan kunstenaars en artiesten uit het nabijgelegen Haarlem en Amsterdam en omstreken.

Expositie De Plek laat een breed scala aan kunst zien, waaronder schilderkunst, beeldhouwkunst, design en performance. Elk van de meer dan 40 exposerende kunstenaars werd uitgenodigd om een enkel werk te maken dat hun gevoelens over deze inspireerde gemeenschap weergaf. Ze kregen een jaar de tijd.

Quote Lydia: “Broedplaats Bogota is meer dan alleen een werkplek, het is een gemeenschap van kunstenaars die ideeën en inspiratie delen. Het is een plek die is ontworpen met als doel onze creativiteit te ondersteunen. Expositie De Plek is ons podium om die visie aan een breder publiek te laten zien – en ook hen te inspireren en verrassen.”

De Plek is open voor publiek en iedereen is welkom. Het tentoongestelde werk is te koop.

Toegang is gratis. Het restaurant is open voor een lunch, koffie, thee etc.

Broedplaats Bogota is te bereiken per bus en trein halte station Halfweg, OV fietsen zijn aanwezig. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

 

  • Meer dan 40 kunstenaars, waaronder schilders, beeldhouwers en artiesten
  • Wanneer: 29, 30 April, 1 May 2022, dagelijks van 12:00 tot 17:00
  • Waar: Broedplaats BOGOTA, Haarlemmerstraatweg 79 1165 MK Halfweg

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK