GALERIE DE GANG: EXPOSITIE ‘BRAINSTORM’

In Fotogalerie De Gang is vanaf 4 juli expositie ’Brainstorm’ van fotograaf Jan van Breda te zien. Deze expositie is geopend t/m 25 september 2021. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem.

 

Enkele jaren geleden werd bij fotograaf Jan van Breda een zogenaamde goedaardige brughoektumor aangetroffen. Gevolg: een ingrijpende operatie, een langdurige revalidatie en leren leven met lichte beperkingen. Zoiets heet Niet Aangeboren Hersenletsel of kortweg NAH. Jan maakte een 40-tal indrukwekkende portretten van lotgenoten.

Daarnaast raakte Jan gefascineerd door de flora van Curaçao. Het resultaat is een vijftal fotocollages van de wondere wereld van dit eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee.

Vanwege de coronamaatregelen zal de opening beperkt worden tot een besloten bijeenkomst voor genodigden. Vanaf 4 juli bent u van harte welkom om de expositie te komen bekijken!

 

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’

Fotogalerie De Gang is een initiatief van Doopsgezind Haarlem. De Gang vormt de toegang tot de verscholen Doopsgezinde kerk uit 1683. Door middel van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen thema’s van de buitenwereld en thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van Doopsgezind Haarlem.

 

Openingstijden: Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

 

De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK