Harm Edens maakt serie Media in Crisistijd voor Beeld en Geluid

Shows zonder publiek, nieuwe opnamemethoden, andere uitzendschema’s: het medialandschap is de afgelopen weken behoorlijk veranderd. Daarom is Beeld en Geluid gestart met de nieuwe serie Media in Crisistijd. In deze serie gaat presentator Harm Edens iedere vrijdag met diverse deskundigen op zoek naar veranderingen in de media ten tijde van corona. 

 

In de eerste aflevering spreekt Harm Edens met Arjen Lubach, Paul de Leeuw en conservator Bas Agterberg over de invloed van de corona-maatregelen op het maken en beleven van televisie. Veranderingen in het medialandschap die in komende afleveringen worden belicht zijn onder andere Media voor kinderen in crisistijd en Iedereen is videomaker.

Volg Media in Crisistijd via het YouTube kanaal van Beeld en Geluid. 

 

Beeld en Geluid bij je thuis

De serie is onderdeel van Beeld en Geluid bij je thuis waar Beeld en Geluid haar schatkamers tot in de huiskamer brengt. In tijden waarin we massaal aan huis gekluisterd zijn, blijken media belangrijker dan ooit. Onder de noemer Beeld en Geluid bij je thuis worden verhalen over deze media verteld en ontdekken bezoekers de rijke collectie.

 

Bezoek Beeld en Geluid bij je thuis. 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK