Inschrijving voor Rob Acda Award verlengd

Goed nieuws voor iedereen die net te laat was met het opnemen van een overtuigende demo, het schrijven van een pakkende biografe, of aan wie de inschrijfperiode tot op heden gewoon volledig voorbij was gegaan. De aanmeldperiode van de Rob Acda Award 2019|2020 is met één week verlengd. Talentvolle muzikanten kunnen zich dus nog tot met vrijdag 11 oktober 17:00 aanmelden.

 

Bekendmaking selectie

Op zaterdag 19 oktober worden de geselecteerden bekend gemaakt tijdens de Kick-off in Café Stiel’s. Naast de bekendmaking zal publiekswinnaar Close to Fire het aanwezige publiek nogmaals laten zien waarom de band afgelopen editie de grote winnaar was. De gratis toegankelijke avond start om 20:00 uur.

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Naast een uitgebreid prijzenpakket zullen de deelnemers ook veel begeleiding krijgen in de volgende stappen van hun carrière.

 

De voorrondes vinden plaats op donderdag 21 november, 12 december, 16 januari en 20 februari in de kleine zaal van Patronaat. De finale is op donderdag 16 april 2020 in de grote zaal van Patronaat.

 

Voor meer informatie en inschrijfformulieren ga je naar www.robacdaaward.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »