Jubileumconcert 20 jaar Bruno Klassiek in de Philharmonie

Op maandag 30 september is in de Kleine Zaal van de Philharmonie Haarlem een jubileumconcert ter ere van de legendarische platen- en cd zaak Bruno Klassiek in de Haarlemse Gierstraat. Een keur aan bekende klassieke musici eren de eigenaar van deze zaak Bruno Truyens die dit jaar de 20e verjaardag viert van Bruno Klassiek. 

Bruno Truyens wordt in de klassieke muziekwereld een overlever genoemd. Ondanks de moeilijke cd-markt weet Truyens zijn winkel overeind te houden waarbij zijn tomeloze enthousiasme, kennis en klantenbinding de voornaamste ingrediënten zijn. De laatste jaren heeft Truyens zich ook toegelegd op de LP-markt waarbij hij keer op keer exemplaren en collecties weet te verwerven waarvoor hij klanten tot in Japan genereert. 

 

Programma jubileumconcert ‘Bruno viert feest’

De musici die tijdens het jubileumconcert optreden zijn muzikale vrienden van Bruno Truyens. Er zijn optredens van Arno Bornkamp, Ivo Janssen, Charlotte Riedijk, Olga Pashchenko, Vincent van Amsterdam, Joachim Eijlander, Tatiana Koleva en Slava Poprugin. De musici trakteren het publiek op verrassend repertoire in ongewone formaties. Zo storten saxofonist Arno Bornkamp en pianist Ivo Janssen zich op een weinig gespeeld werk van Fauré, accordeonist Vincent van Amsterdam speelt delen van de Goldberg Variaties. Charlotte Riedijk zingt onder begeleiding van pianist Slava Poprugin liederen van Alma Mahler.

 

Bruno viert feest
Maandag 30 september

Kleine Zaal Philharmonie

aanvang: 20.15 uur

Kaarten: 023 5121212 en/of

www.theater-haarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK