Kunst Centrum Haarlem: Geniet, juíst nu, van kunst!

Je kunt evengoed van kunst genieten. Loop eens langs bij het Kleinste museum van Haarlem. Vanaf de stoep bewonder je de nieuwe presentatie. Óf maak een afspraak en kom binnen voor de tentoonstelling Please paint my picture.

 

Please paint my picture

Fotograaf Dominique Panhuysen heeft aan Annemarie Vink gevraagd om haar foto’s te tekenen en schilderen. Het resultaat zijn verrassende interpretaties van de bloemenstillevens. Deze tentoonstelling is op afspraak te bezoeken. Daar heeft Kunstcentrum Haarlem wel wat regels voor. Lees verder op de website.  Wil je liever nog even wachten? Op 13 februari en 13 maart organiseren ze weer Meet & Greets. Ook hierover lees je meer op de website. lees verder

 

Doe mee en deel jouw kunst!

Al bijna 50 jaar hangen kunstwerken uit dé Haarlemse kunstuitleen bij vele leners in huis. Maar hoe eigenlijk? En wat doet kunst met een ruimte? Daar zijn ze benieuwd naar! Daarom nodigen zij alle leners uit om een foto te maken met je geleende werk. Een selectie van de ingestuurde foto’s delen zij op hun Facebook en Instagram pagina’s. Zo laten ze zien hoe gaaf kunst in huis kan zijn.

Doe je ook mee? Stuur jouw foto naar haarlem@kunstcentrum-haarlem.nl en laat in je mail weten van welk werk jij geniet. Houd Facebook en Instagram in de gaten!

stuur je foto in

 

Weefsels in het Kleinste museum van Haarlem

Voor het Kleinste museum van Haarlem hoef je niet binnen te komen. De tentoonstellingen zijn 24/7 vanaf de stoep op de Gedempte Oude Gracht te zien. Vanaf zaterdag 23 januari zie je hier de bijzondere collectie van Maria van Veelen: Sjaals, kleine wandkleedjes, mooie proefweefsels, tasjes en zelfs een mandje van koperdraad geweven zónder weefgetouw. 

lees verder

 

Rieks Swarte in onze webshop

De tentoonstelling ‘Op het scherpst van de houtsnede’ met werk van Rieks Swarte is helaas alweer voorbij. Maar goed nieuws! In de webshop kun je nog tronies, diefjes, de vliegmachien, heertjes of cowboys kopen. Neem snel een kijkje. 

naar de shop

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK