Kunstbeurs Brabant Art Fair Grote Kerk van Breda

De Grote Kerk in Breda is in het eerste weekend van oktober voor de vijfde keer gastvrouw van de Brabant Art Fair en dan is ze heel even nóg mooier dan ze al is. Na de succesvolle eerdere edities, exposeren dit jaar 70 kunstenaars een selectie van hun mooiste kunstwerken.

 

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober (11.00 – 17.30 uur) staat de Grote Kerk in hartje Breda weer vol met ruim 600 kunstwerken van getalenteerde kunstenaars. Dat wordt genieten van de prachtige kunstwerken én het mooie interieur van de Grote Kerk.

 

Alle kunstenaars zelf aanwezig
Tijdens de kunstbeurs exposeren 70 kunstenaars uit heel Nederland (en deels uit België) een selectie van hun kunst. Er zijn, naast werken van onder meer keramiek, brons en hout ook schilderijen in olie- en acrylverf, foto’s en sieraden te zien en te koop. Voor elke bezoeker is er kunst die zal aanspreken. Bezoekers maken kennis met de kunstenaars zelf, die graag meer vertellen over de werken die de bezoekers boeien. Verder is een catalogus inbegrepen.

 

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen
De organisatie heeft als een van haar doelstellingen ‘Het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Mede om die reden is er voor gekozen om de toegangsprijs voor de beurs zeer laag te houden en samen te werken met diverse partners, die gratis toegangskaarten kunnen aanbieden aan hun relaties.

 

“Je hoeft geen verstand van kunst te hebben om te weten of je iets mooi vindt of niet. Ook als je nog niet eerder een kunstbeurs bezocht, omdat je denkt dat je je daar niet thuis voelt, is de Brabant Art Fair dé beurs om kennis te maken met kunst en kunstenaars op een informele, gezellige manier. Kunst is van en voor iedereen en dat willen we iedereen graag laten beleven.” aldus de organisatie van de Brabant Art Fair.

 

Toegangskaarten
Kaarten voor de beurs zijn via de website www.brabantartfair.nl/bezoeken verkrijgbaar waar ook gekozen kan worden voor een tijdslot.

 

 

Beeld: Veronica Molenkamp ‘Bloementuin’

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK