Kunstlijn Haarlem 2019

Op 2 & 3 november 2019 staat de stad weer volledig in het teken van hedendaagse kunst. Kunstlijn Haarlem organiseert dan weer het jaarlijkse Kunstlijn-weekeinde, het meest toonaangevende evenement voor hedendaagse kunst in Haarlem en omstreken. 

 

Tijdens de 34e editie van de Kunstlijn zetten zo’n 270 kunstenaars uit Haarlem en omstreken hun deuren weer open voor publiek. Een unieke kans om een kijkje te nemen in de allerbelangrijkste plek van de kunstenaar: het atelier. Een vindplaats waarin veel van zijn gedachten en zoektochten hun uiteindelijke vorm krijgen. De Kunstlijn staat voor deze kunstenaars, die gezien mogen en moeten worden. ‘Onbeperkt Begrensd’ is daarom dit jaar de thematische metafoor voor de droomplek, de vluchtheuvel en het paradijs van de kunstenaar.

Naast de open ateliers zijn er vele solo- en groepstentoonstellingen te bezoeken in broedplaatsen, ateliercomplexen, galeries, monumenten, winkels en musea. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de tentoonstellingen ‘Aplomb’ in de Sociëteit Vereeniging, ‘Voyage through a gallery’s skin’ in de doorgaans niet toegankelijke ruimtes van het Provinciehuis en een speciaal voor de Kunstlijn vervaardigd kunstwerk van Hori & Van der Meijs in de Gravenzaal van het Stadhuis.

Kom op 1 november naar de officiële opening in de Sociëteit Vereeniging. Oriënteer je op het kunstaanbod bij de centrale expositie in Kunst centrum Haarlem. Lees alles over kunstenaars en tentoonstellingen in De Kunstlijner en op kunstlijnhaarlem.nl. En dompel je daarna het hele weekend onder in de kwalitatieve kunst die Haarlem vandaag te bieden heeft! 

 

www.kunstlijnhaarlem.nl

 

foto: Karen Steenwinkel ‘Reflections in living room’

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »