KZOD Expositie: Aan het water/strand

Kunstenaarsvereniging Kunst Zij Ons Doel (KZOD) is verheugd om de eerste expositie van KZOD in de Kloostergangen van het stadhuis van Haarlem aan te kondigen, sinds het uitbreken van het coronavirus. 

 

De laatste expositie van KZOD werd half februari opgevolgd door de Felix-Nussbaum-tentoonstelling, die uitging van de gemeente Haarlem en een mooi voorbeeld was van de levendige stedenband tussen Haarlem en Osnabrück.

Volgend jaar zal er in Osnabrück een tentoonstelling plaats hebben van Haarlemse en Heemsteedse kunstenaars. Op dit moment is er een tentoonstelling van Haarlemse en Heemsteedse kunstenaars in Bad Pyrmont, zusterstad van de gemeente Heemstede.

De expositie “Aan het Water/Strand” laat een verscheidenheid zien aan beleving van dit thema, die elke kunstenaar op zijn eigen manier heeft uitgedrukt. 

Elf kunstenaars nemen deel aan deze expositie, elf verschillende weergaven van “vrijheid, beweging en natuur”.

 

 

Er zijn schilderijen in diverse technieken te zien van Mary Admiraal, Afke Spaargaren, Gosia Bolwijn-Wiese, Jacintha Reijnders, Coby Kluitman, Leo van Hengel en Marja ten Hoorn. Marja van Bezu en Fritska van Dorsten exposeren met prachtige drie-dimensionale beelden. Marja ten Hoorn laat naast een schilderij ook een drie-dimensionale uitvoering van haar werk zien. En tenslotte laten Connie Vlasveld en Otie van Vloten grafisch werk zien, dat Connie Vlasveld ook verwerkt tot collages.

 

De expositie is te bezichtigen tot 31 juli.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze verfrissende expositie te komen bekijken, dan kunt u op de website van KZOD de digitale expositie zien (www.kzod.nl). 
 
 
De Kloostergangen van het stadhuis van Haarlem.
Geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur.
Toegang gratis.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK