Lustrumeditie van het Geschiedenis Festival

De extra lange lustrumeditie van het Geschiedenis Festival; het evenement voor liefhebbers van geschiedenis, is dit jaar met een spectaculair avondprogramma!

 

Deze lustrumeditie van het festival, op 5 oktober in Haarlem, belooft extra bijzonder te worden. Voor deze speciale gelegenheid is een avondprogramma toegevoegd aan het festival, met Vincent Bijlo, Leoni Jansen en de Konrad Koselleck Big Band.

Op het festival zijn overdag vele sprekers o.a. Dick Harrison, Geert Mak, Jeroen Dijsselbloem, Philipp Blom, Simon Sebag Montefiore, Adrian Goldsworthy, Marita Mathijsen, Herman Pleij en Maarten van Rossem. Alle informatie over het programma vindt u op www.geschiedenisfestival.nl

De uitsmijter van het Geschiedenis Festival is een muziekvoorstelling die speciaal voor dit lustrum is gemaakt door Vincent Bijlo, Leoni Jansen en de Konrad Koselleck Bigband. In deze eenmalige avondshow staat de geschiedenis van Haarlem centraal. ‘Stad in oorlog’ is een voorstelling over vrijheid, vrede, vijanden, vrienden, over vertrouwen en over verzet, gesitueerd in het Haarlem van 1944. 

Vincent Bijlo vertolkt het verhaal, Leoni Jansen zingt persoonlijke en herkenbare songs uit verschillende tijdperken, Konrad Koselleck en zijn bigband overspoelen het podium met muziek en geluid en geven het verhaal lading en vleugels.

 

Kaarten voor deze avondshow of het Geschiedenis Festival zijn te bestellen via: www.geschiedenisfestival.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK