Masterclass De Kunstopdracht 2024

Ben jij de getalenteerde maker die ze zoeken en ontwerp jij de toekomstige BrabanDish? Meld je dan vóór 15 mei 2024 aan voor Masterclass De Kunstopdracht, georganiseerd door Kunstloc Brabant i.s.m. de Brabantse Foodalliantie.

 

De deelnemers aan De Kunstopdracht vragen ze het meest ultieme productontwerp voor de BrabanDish te bedenken. In de vorm van een drager, zoals een schaal, schotel, of bord, die mensen, ingrediënten en verhalen samenbrengt. Naast een drager mag je ook varianten bedenken die in diverse materialen en verschijningsvormen kunnen bestaan. Het is belangrijk dat het ontwerp voor BrabanDish optimaal bijdraagt aan het nieuwe Bourgondisch.

 

Masterclass De Kunstopdracht 2024 – ontwerp een BrabanDish  
Kunstloc Brabant gaat weer van start met een nieuwe editie van De Kunstopdracht. Een talentontwikkelingstraject voor startende makers, die ambitie hebben te werken in opdracht of in het publieke domein. Met dit traject investeren we samen met steeds nieuwe opdrachtgevers in talentvolle makers. Zo ontstaan er nieuwe verbindingen en wordt de kunst- en cultuursector versterkt.

 

Aanmelden kan nu! 

Ze zijn op zoek naar food-social- of productdesigners, kunstenaars, vormgevers of ruimtelijk ontwerpers, die uitgedaagd worden om een ontwerp te maken voor het foodconcept BrabanDish. Opdrachtgever van deze editie is de Brabantse Foodalliantie, een samenwerkingsverband van organisaties binnen de agrofoodsector, in samenwerking met Visit Brabant, de organisatie voor recreatie & toerisme in Brabant. Een fantastische kans voor startende makers met ambitie om te werken aan een opdracht binnen de foodsector.

 

Het programma  

Van 10 tot en met 13 juni 2024 vinden de workshopdagen van Masterclass De Kunstopdracht plaats bij Kunstloc Brabant in de LocHal in Tilburg. De pitches voor de opdrachtgever zijn op maandag 17 juni. 
Als deelnemer doorloop je tijdens de workshopdagen het complete traject van werken in opdracht. Alle deelnemers maken kans de opdracht binnen te slepen. Een commissie selecteert op basis van pitches met eigen werk en een eerste concept van de kandidaten die een ontwerp gaan maken. Een honorarium en een uitvoeringsbudget staan daar tegenover.

 

Meer weten en aanmelden?

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK