Troostarchitectuur vanuit het ABC

Het ABC is nog even gesloten, maar vanaf 1 juni hopen we onze deuren weer open te mogen doen. Tot die tijd nog wat leuke architectuurtips voor thuis.

Goed nieuws: hopelijk mag het ABC vanaf 1 juni weer bezoekers ontvangen! Achter de schermen zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen. Het ABC volgt het protocol van de museumvereniging én de richtlijnen van het RIVM om het voor iedereen prettig én veilig te maken. Dat betekent onder andere dat je als bezoeker vooraf een tijdslot moet boeken als je langs wilt komen. Houd dus vooral de website en social media in de gaten voor alle informatie over de heropening.

 

Nu op YouTube: rondleiding door de expositie Graffiti

Richard van Tiggelen (Dutch Graffiti Library) neemt ons mee door Graffiti. Cultureel erfgoed van de stedelijke omgeving en nodigt je uit om thuis alvast met hem deze tentoonstelling te bekijken. Zodra het ABC weer open is, kun je met eigen ogen de bijzondere werken uit deze expositie van dichtbij zien. Houd onze website dus goed in de gaten voor de openingstijden en het reserveren van een toegangstijd.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK