Verlichte Verdwaling, dé overzichtstentoonstelling Kunstlijn 2021

De overzichtstentoonstelling Verlichte Verdwaling van de Kunstlijn 2021 is ingericht en nu al te zien. 179 kunstenaars hebben werk ingeleverd. Bezoek je Kunst Centrum Haarlem dan zie je muren vol met kleine kunstwerken. De maat van de kunstwerken is ongeveer 30 x 30 cm. Hier kun je je oriënteren op je bezoek aan de kunstenaarsateliers in het kunstlijnweekend van 6 en 7  november 2021.

 

Dit jaar is het thema van de Kunstlijn ‘Verlichte Verdwaling’. Kunstenaars openen eindelijk weer hun atelierdeuren en tonen het resultaat van hun creatieve zoektochten. Kunstminnaars gaan weer op zoek. Niemand vindt hetzelfde. En toch voelen velen de verwondering. Een ‘Verlichte Verdwaling’ die onverwachte en vernieuwde vergezichten brengt en de stad verbindt en laat stralen.

 

We laten de ‘Verlichte Verdwaling’ ook letterlijk zien in de overzichtstentoonstelling. Het is een zoektocht met 179 kunstwerken in klein formaat. Kunstenaars leveren nieuw werk in dat het thema eer aan doet.

 

De Kunstlijn viert dit jaar het 36-jarige jubileum. In 36 jaar heeft de Kunstlijn zich bewezen als hét jaarlijkse kunstevenement in Haarlem en omstreken.

‘Verlichte Verdwaling’, dé overzichtstentoonstelling van de Kunstlijn 2021 is te zien van 22 oktober t/m 13 november 2021. Kom vóór 6 november kijken om je goed voor te bereiden op het Kunstlijnweekend en de Kunstlijner op te halen. Het Kunstlijnweekend met open ateliers is op 7 en 8 november.

 

Verlichte Verdwaling, dé overzichtstentoonstelling

22 oktober t/m 13 november 2021

Kunst Centrum Haarlem

Gedempte Oude Gracht 117-121

 

Kunst Centrum Haarlem is open van dinsdag t/m vrijdag van 11-17 uur én op 7 november, de zondag van het Kunstlijnweekend 2021

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK